Gravad lax sås med lite japansk smak

<Ingredienser> 2 portioner
gravad lax
gurka

Hovmästarsås

[Japansk soja, wasabi och gräddfil sås]
1dl gräddfil
1,5 tsk soja *Om man vill tillsätta mer.
3cm wasabi *Om man vill tillsätta mer.
salt
 

<Gör så här>
1. skiva gravad lax och rulla den så att den i form av ros.
2. skiva gurka ca 1 mm eller mindre och göra blad av rosor (jag använde sashimi kniv).
3. blenda ingredienser av såsen
4. servera gravad lax med två såsen

One Trackback to “Gravad lax sås med lite japansk smak”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: