Pasta Carbonara

Detta är en italiensk maträtt, men många japanska gillar det och jag är en av dem. det är enkelt och gott.

<Ingredienser> 2portioner, tid: 20min

pasta
100g bacon
1 gul lök
4-5 champinjoner
svart papper och salt

2 ägg
150ml grädde
3 msk mjölk
50g riven ost

<Gör så här>
1. Koka pasta med vatten och salt.
2. Skiva lök och champinjoner.
3. Värm upp en stekpanna och stek bacon, lök och champinjoner. Tillsätt salt och svartpeppar.
4. Blanda ägg, grädde, mjölk i en skål och tillsätt riven ost.
5. Lägg kokt pasta till stekpannan med bacon, lök och champinjoner.
6. Stäng av värmen och flytta stekpannan till ouppvärmt spis. Tillsätt sedan en blandning av ägg, grädde, mjölk och ost till det och blanda snabbt.
7. Flytta tillbaka stekpannan till den uppvärmda ugnen och gör såsen tjock. Värm inte upp för mycket så att såsen är slät.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: