Balsamvinäger Kyckling

Vi hade kvar gratäng från igår. Så jag kokade bara lite kyckling med balsamvinäger.

Ingredienser: 4 portioner, tid: 20 minuter
4 kycklingfiléer eller 12-16 kycklinginnerfiléer
3 lök
10ml vitt vin
6 msk balsamvinäger
3 msk socker
20ml vätten
1 msk majsstärkelse
oliveolja eller solrosolja
 

<Gör så här>

1. Skär löken.
2. Värm upp pannan och lägg olja, sedan stek lök.
3. Lägg kyckling fileer i pannan och stek.
4. Tillsätt socker och sedan vitt vin tills kycklingen är nästan kokt.
5. Tillsätt balsamvinäger och stek.
6. I en liten skål blanda vatten och majsstärkelse.
7. Sätt blandning av majsstärkelse i stekpannan och blanda snabbt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: